Politica de Confidentialitate

Echipa redactionala a site-ului vilatudor.ro este in permanenta preocupata sa asigure confidentialitatea deplina a datelor pentru toti vizitatorii. Intrand pe site-ul nostru veti petrece cele mai placute clipe in conditii de maxima siguranta.

Astfel, colegii nostri au elaborat o politica de confidentialitate foarte bine structurata, pe care va rugam sa o studiati cu atentie in randurile mai jos.

In cazul in care nu agreeati aceasta politica, va rugam sa nu continuati vizitarea site-ului.

Vilatudor.ro foloseste o serie de fisiere speciale, in scopuri de marketing, denumite cookies. Acestea vor fi instalate in calculatoarele vizitatorilor si au rolul de a ne furniza o serie de informatii comerciale si de marketing, ce ne vor ajuta sa ne dezvoltam in continuare site-ul (sistemul de operare, timpul petrecut pe site sau pe diverse pagini, browserul folosit, tara din care se acceseaza site-ul, etc).

Aceste fisiere nu sunt destinate si nu pot colecta orice alte date personale sau financiare disponibile pe calculatoarele gazda.

Vilatudor.ro nu colecteaza nicio alta informatie personala, iar informatiile colectate sunt stocate pe servere criptate si nu sunt disponibile tertilor.

Vizitatorii nostri pot refuza instalarea acestor fisiere, sau pot vizita site-ul prin modificarea setarilor browser-ului folosit, dar vilatudor.ro nu garanteaza pentru calitatea afisarii site-ului in aceste conditii.