Vila Tudor este una dintre cele mai cautate pensiuni de pe Valea Prahovei, datorita amplasarii in apropiere de drumul national, cat si a curateniei si a unei bucatarii de exceptie.

Personalul nostru va sta cu drag la dispozitie pe toata durata zilei (inclusiv in week-enduri), iar restaurantul poate sa gazduiasca un numar mare de turisti, fiind dotat cu facilitati ce ii permit sa gazduiasca si anumite evenimente speciale.

Vila Tudor, un nume de referinta pentru turismul prahovean

Vila Tudor este un brand ce a fost cladit cu multa munca pe o perioada destul de mare de timp. Zona pitoreasca in care este ridicata pensiunea ofera turistilor multa liniste, aer curat, iar vacanta petrecuta alaturi de noi va fi foarte greu de uitat.

Fosnetul padurii se intrepatrunde cu ciripitul pasarelelor, iar camerele decorate in stil rustic ofera o atmosfera calda, ce aminteste de boemia boiereasca din Romania veche.

Desi parcarea nu este foarte mare, va oferim in schimb supraveghere 24 de ore pe zi, iar toate locurile de care dispunem sunt puse absolut gratuit la dispozitia turistilor.

Terasa larga, precum si gratarul rustic pe care le veti gasi in curte vor contribui cu siguranta la o atmosfera calda, ce va avea un rol relaxant.

Conceptul de cazare pe care il punem la dispozitia turistilor este unul atipic pentru turisti, deoarece cazarea se face in sistem self – catering.

Cazarea in acest sistem este larg raspandita in zonele montane din muntii Alpi si inseamna punerea la dispozitia clientilor a unor camere complet echipate: fiecare camera este dotata cu baie si bucatarie proprie.

Servicii complete pentru turisti sofisticati

Ambianta calda a pensiunii noastre este intretinuta de numeroase facilitati suplimentare. Chiar daca camerele noastre au o ambianta rustica, ce ne introduce in vremuri demult apuse, acestea sunt dotate cu facilitati tehnologice de ultima generatie.

Semineele sunt prezente la tot pasul (acestea sunt realizate folosind ultima tehnologie disponibila, respectand intocmai normele de stingere ale incendiilor), iar apartamentele dispun de cazi cu hidromasaj, ce contribuie la relaxarea deplina a turistilor veniti de la schi sau dupa o zi de drumetie.

Temperaturile de iarna nu trebuie sa sperie pe nimeni, deoarece incalzirea pensiunii se face cu ajutorul unei centrale modern, cu o putere foarte mare, ce va ofera caldura si apa calda pe tot parcursul zilei.

Cladirea are un aspect traditional dar in acelasi timp modern si se incadreaza in stilul arhitectural local.

Personalul nostru este specializat si va poate oferi informatii asupra obiectivelor turistice, iar la receptie se pot gasi harti si alte materiale despre locurile de interes.

Bucataria noastra va sta la dispozitie cu o gama larga de mancaruri si bauturi, potrivite pentru a satisface toate gusturile.

Pensiunea dispune de telefon si ofera turistilor internet wi-fi de mare putere in mod gratuit, de service telefoane contra-cost. Astfel, va puteti relaxa folosind device-urile proprii pentru a urmari ultimele aparitii Netflix, dar puteti in acelasi timp sa raspundeti si mailurilor primite de la birou.

Pensiunea Vila Tudor dispune de un numar de 14 locuri, repartizate intr-un studio, o garsoniera mare si 2 apartamente finisate conform ultimelor tendinte in materie.

Author