Termeni si Conditii

Site-ul vilatudor.ro acorda o importanta deosebita sigurantei tutoror vizitatorilor.  Pentru a isi indeplini aceasta misiune, echipa noastra a apelat la cei mai buni specialisti pentru a elabora o politica  cat mai coerenta de termeni si conditii.

Aceasta politica poate fi studiata mai jos, iar in cazul in care nu sunteti de acord cu aceasta va rugam sa parasiti site-ul nostru.

Toata informatiile afisate pe site-ul vilatudor.ro sunt proprietatea intelectuala a echipei noastre. Vilatudor.ro are drept de copyright pentru toate informatiile, iar acestea pot fi folosite liber, de catre orice vizitator, numai in scop propriu sau pentru documentare.

Va informam pe aceasta cale ca folosirea informatiilor in scop comercial este strict interzisa, indiferent de modul in care aceasta va fi facuta (trunchiere, referinte, copiere, comentare, etc). Singura exceptie sunt cazurile in care sunteti in posesia unui acord scris din partea redactorului sef sau al unuia dintre managerii site-ului.

Informatiile disponibile sunt destinate uzului larg, nefiind personalizate pentru cazuri particulare. Daca doriti informatii personalizate, va rugam sa va adresati personalului specializat.

Echipa vilatudor.ro nu poate fi facuta responsabila de veridicitatea informatiilor afisate si nici pentru vechimea acestora. Pe cale de consecinta, membrii echipei sau personalul redactional nu pot fi trasi la raspundere in nicio situatie in care isi vor face aparitia eventuale daune.